Bullens Drive In Shows

Na jarenlang op uiteenlopende feesten de muziek verzorgd te hebben, is Bullens Drive in Shows uitgegroeid tot een bekende speler in de feestbranche. U kunt ons boeken voor feesten in alle soorten en maten, van bruiloften tot bedrijfsfeesten en van jubileum tot kinderfeestje. Daarnaast verzorgen wij graag een muzikaal feestje in uw café of discotheek.

Bullens Drive in Shows verzorgt de meest spectaculaire feesten en drive in shows door heel Nederland en voor elk budget. U kunt ons voor iedere gewenste locatie boeken. Samen met u bepalen wij welke type drive in show het meest geschikt is voor uw feest. Denk hierbij aan verschillende opties qua geluidsinstallatie, lichtshows en diverse decors en DJ booths. Tevens spreken we vooraf door welke muziekstijl uw voorkeur heeft, zodat wij daar in de voorbereiding rekening mee kunnen houden.

Natuurlijk verzorgen wij op uw verzoek ook thema-feesten. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan Après ski, Nederlandstalig, Rock & Roll, een 70s, 80s of 90s Party, House of juist Goud van Oud. De enthousiaste DJ’s van Bullens Drive in Shows staan garant voor kwaliteit en een onvergetelijk feest voor u en uw gasten. Kortom, bent u op zoek naar de perfecte drive in show voor een spectaculair feest? Boek dan nu de unieke Bullens Drive in Show!

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?